Είστε εδώ

    • You are here:
    • Αρχική > Είπαν για το sygkatoikos.com

Είπαν για το sygkatoikos.com

Πες μας την άποψη σου!

Βοήθησε και εσύ να διαδώσουμε την συγκατοίκηση και να μεγαλώσει η παρέα μας.
Στείλε μας τι σκέφτεσαι για τη συγκατοίκηση, την προσωπική σου εμπειρία αλλά και για το sygkatoikos.com

“Μπράβο στους διαχειριστές για την ιδέα να δημιουργήσουν ένα τέτοιο site ειδικά σε μια τέτοια εποχή που το απαιτεί! Έχετε κάνει τρομερή δουλειά.”
Θωμάς
“Γεια σας. Τελικά μετά τη δημοσίευση της αγγελίιας μου, μου έδωσε ένα σπίτι μια θεία μου, οπότε δεν χρειάστηκε να επικοινωνήσω για συγκάτοικο. Πάντως σε διάστημα μιας ημέρας είχα 3 μηνύματα για συγκατοίκηση. Κάνετε πολύ καλή δουλειά ιδιαιτέρως στις δύσκολες εποχές που ζούμε. Ευχαριστώ.”
Βαγγέλης
“Βρήκα στη σελίδα αυτό που έψαχνα και σε πολύ λίγο χρόνο. Όταν χρειάστηκα παραπάνω βοήθεια σχετικά με το πώς να χρησιμοποιήσω τη σελίδα,επικοινώνησα με τους διαχειριστές και μου τη δώσανε απλόχερα και με υπομονή. Αυτό δείχνει τα καλά κίνητρα των ανθρώπων και θέλω να επιδοκιμάσω αυτήν την προσπάθεια.Τους ευχαριστώ λοιπόν δημόσια.”
Κωνσταντίνα
“Βρήκα 4η φορά συγκάτοικο απο το σάιτ σας.. Σας ευχαριστώ πολύ!!! (και μάλλον θα μου βρει και δουλειά η κοπέλα... 2 σε ένα και τσάμπα! τι άλλο θέλω??? Θενκς ρε μαν!)”
Κώστας
“Στο sygkatoikos.com έβαλα την αγγελία μου και βρήκα ενδιαφερόμενους. Αφού συναντηθήκαμε, συμφωνήσαμε και τώρα συγκατοικούμε. Όλα καλά!”
Περικλής