Είστε εδώ

    • You are here:
    • Αρχική > Νέα γυναίκα straight ψάχνει φίλες

Νέα γυναίκα straight ψάχνει φίλες

Γειά σας. Το σκέφτηκα πολύ αν θα πρέπει να καταχωρήσω αυτή την αγγελία, γιατί φοβόμουν πως ελάχιστοι ή κανένας δεν θα με θεωρούσε νορμάλ άτομο. Παρόλα αυτά εγώ όμως θα εξηγήσω για ποιο λόγο αναζητώ φίλες κοπέλες από ένα site. Θεωρώ πως όλοι γνωρίζουν πλέον πως ο σύγχρονος τρόπος ζωής που ισχύει στις μέρες μας, έχει οδηγήσει τα άτομα στην εσωστρέφεια, στην μοναξιά και στην κατάθλιψη. Η κρίση στην τσέπη μας και στο πορτοφόλι μας λόγω ανεργίας, οδήγησε σιγά σιγά και στην κρίση των συναισθημάτων και στην κοινωνική ζωή. Εγώ τα τελευταία 5 χρόνια αντιμετωπίζω πρόβλημα οικονομικής στενότητας και μη εργασίας αλλά μέχρι και τις αρχές του 2016 είχα σχέση και μάλιστα μακροχρόνια. Οι φίλοι που είχα σε όλη μου την ζωή χάθηκαν οι περισσότεροι είτε επειδή η κρίση τους σκόρπισε σε διάφορα μέρη εκτός Αθηνών και στο εξωτερικό, άλλαξαν όταν πλέον δεν εργαζόμουν και δεν είχα τα χρήματα που είχα παλιά κι έτσι δεν έβγαινα κάθε μέρα είτε κάποιες φίλες μου ενοχλούνταν που είχα σχέση κι αφιέρωνα αρκετό χρόνο στην σχέση μου(αν και ποτέ δεν τις παραμελούσα), Εν ολίγοις αν οι φίλες μου άξιζαν δεν θα έφευγαν από την ζωή μου εφόσον τελικά καθώς φάνηκε μόνο να παίρνουν από εμένα ήθελαν παρά να δώσουν... Είμαι 34 ετών, σπουδαγμένη, με τρομερή ενσυναίσθηση / ευαισθησίες, πιστεύω ακόμη στις αξίες της ηθικής, της ευγένειας, της αγάπης και ίσως αυτό είναι το πρόβλημά μου. Έχω αδικηθεί πολλές φορές από τις φιλίες μου εφόσον έχω υπάρξει σχεδόν όλες τις στιγμές κυματοθραύστης και ''κυτίο παραπόνων / γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης''. Είμαι άτομο με χιούμορ, πρόσχαρο παρόλα τα ζόρια που έχω και λατρεύω τα ταξίδια. Είμαι 100% ετεροφυλόφιλη και αυτό που ζητώ είναι κοπέλες που κι εκείνες βρίσκονται σε παρόμοια φάση ζωής κι εμπειριών και ζητούν διεύρυνση του περιορισμένου κύκλου γνωριμιών και φίλων τους. Έχω φίλους, απλά αυτοί που έχω είναι λιγότερο δραστήριοι από εμένα με δημιουργία ήδη οικογένειας και τρομερά σπιτόγατοι. Εγώ όμως διψάω για ζωή, βόλτες, ταξιδάκια και χαρά και δεν μπορώ την πλήξη και την ανία. Όποια κοπέλα λοιπόν δεν της αρέσει η ζωή που κάνει και από τις φιλίες της δεν αισθάνεται γεμάτη μην διστάσει να επικοινωνήσει είμαι ανοικτό και δοτικό άτομο και μπορώ να προσφέρω την παρέα μου και την ευχάριστη διάθεσή μου σε όποιο άτομο είναι σαν κι εμένα περίπου. Στείλτε μου μήνυμα εδώ και μπορώ να απαντήσω σε οτιδήποτε παραπάνω θέλετε να μάθετε. Reggina
Κατηγορία αγγελίας: 
Άλλο
Περιοχή: 
Αθήνα
Για να μπορέσεις να επικοινωνήσεις θα πρέπει να είσαι Premium χρήστης ή να απευθύνεσαι σε κάποιον χρήστη που είναι Premium. Οι χρήστες που είναι Premium μπορούν να λαμβάνουν από όλα τα μέλη μηνύματα, ακόμα και από τους δωρεάν χρήστες. 
Αν δεν θέλεις να γίνεις premium, μπορείς ΔΩΡΕΑΝ να αναρτήσεις τη δική σου αγγελία συγκατοίκησης. Στη συνέχεια μπορείς να απαντάς στα μηνύματα που θα λάβεις από τους premium χρήστες της κοινότητας.

Τι σου προσφέρει η premium συνδρομή;Γίνε Premium μέλος!

 

Για να συνεχίσεις θα πρέπει να είσαι μέλος.

Συνδέσου ή κάνε εγγραφή