Σημαντική ανακοίνωση: Κάτι έχει αλλάξει στο sygkatoikos.com

Σημαντική ανακοίνωση: Κάτι έχει αλλάξει στο sygkatoikos.com

Αγαπητά μέλη του sygkatoikos.com,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η υπηρεσία αποστολής προσωπικών μηνυμάτων έγινε συνδρομητική. Όλες οι υπόλοιπες υπηρεσίες παραμένουν δωρεάν, όπως η ανάρτηση αγγελίας ή η απάντηση σε προσωπικό μήνυμα. Το ποσό συνδρομής για την αποστολή μηνυμάτων είναι το ελάχιστο καθώς λαμβάνουμε υπόψη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και ανέρχεται στα 5 € + ΦΠΑ / 3 μήνες. Η πληρωμή γίνεται μέσω paypal, και έτσι διαθέτουμε τα πραγματικά στοιχεία των μελών. Ως Premium μέλος, μπορείτε να επικοινωνείτε απεριόριστα με όσους ενδιαφερόμενους επιθυμείτε.
 

"Γιατί υπάρχει συνδρομή;"

Αναγκαστήκαμε να προβούμε σε αυτή την ενέργεια, για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τη λειτουργία του sygkatoikos.com, αφού τα έξοδα φιλοξενίας της πλατφόρμας μας μεγαλώνουν όσο αυξάνονται τα μέλη και οι αγγελίες συγκατοίκησης, αλλά και για να καλυφθούν έξοδα όπως η ύπαρξη πρωτοκόλλου ασφαλείας SSL, η αποστολή SMS με τον κωδικό επιβεβαίωσης του κινητού τηλεφώνου των χρηστών, κάτι που κρίνεται αναγκαίο για την ασφάλεια και την αποφυγή ψεύτικων χρηστών, κ.α.

 

"Τι μπορώ να κάνω χωρίς να πληρώσω;"

Εξακολουθούν να υπάρχουν οι δωρεάν υπηρεσίες του sygkatoikos.com, όπου μπορείτε δωρεάν να αναρτήσετε την αγγελία σας αλλά και να απαντήσετε σε εισερχόμενα μηνύματα που σας στέλνουν οι ενδιαφερόμενοι.

Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι σκοπός μας είναι να διασφαλίσουμε ότι θα βρείτε με ασφάλεια τον κατάλληλο συγκάτοικο, με το μικρότερο ρίσκο και το μικρότερο δυνατό κόστος, συμπεριλαμβάνοντας στην κοινότητα μας άτομα που πραγματικά ενδιαφέρονται να συγκατοικήσουν και θεωρούν την υπηρεσία μας χρήσιμη.