Είστε εδώ

συγκατοίκηση

Ρεπορτάζ για το sygkatoikos.com στο news247.gr

Ρεπορτάζ για τη συγκατοίκηση στο news247.gr

Αφιέρωμα στη συγκατοίκηση από το δημοφιλές ειδησεογραφικό portal www.news247.gr στις 17 Σεπτεμβρίου 2019:

Ζωή με συγκάτοικο, όλα όσα πρέπει να ξέρεις

More

8 βήματα για να βρεις τον κατάλληλο συγκάτοικο

Είτε είσαι πλέον βετεράνος είτε αρχάριος στην αναζήτηση του κατάλληλου συγκατοίκου, μπορείς να ρωτήσεις κάποιον που το έχει δοκιμάσει ή το κάνει αυτή την περίοδο ώστε να καταλάβεις πόσο δύσκολο είναι ουσιαστικά να βρεθεί ο ιδανικός.

More

Δεν είσαι σίγουρος αν θέλεις συγκάτοικο ή όχι;

Σίγουρα θα έχεις ακούσει πολλές ιστορίες σχετικά με συγκατοικήσεις που πήγαν καλά, άτομα που έγιναν φίλοι και διασκέδαζαν παρέα.

Και τώρα σκέφτεσαι αν σου ταιριάζει αυτός ο τρόπος ζωής;

More

Φεύγεις από το πατρικό σου: Είναι η σωστή στιγμή;

Οργανώνοντας την απόφασή σου αυτή. Το να μετακομίζεις από το πατρικό σου είναι συγχρόνως συναρπαστικό και αγχωτικό. Η ελευθερία είναι υπέροχη αλλά φέρει και αρκετές ευθύνες.

More

4 τρόποι για να διατηρείτε το μπάνιο καθαρό

Το να μοιράζεσαι το μπάνιο με κάποιον άνθρωπο σίγουρα είναι μια ιδιαίτερη διαδικασία. Η κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται το μπάνιο σας, εξαρτάται από την σχέση που έχεις με τον συγκάτοικό σου αλλά και από τον χαρακτήρα σας.

More

4 συμβουλές για να ρυθμίσετε τους λογαριασμούς και τις υποχρεώσεις σας

Το να μένεις σε δικό σου σπίτι και όχι με τους γονείς σου εκτός απο πλεονεκτήματα έχει και πολλές ευθύνες. Πρέπει πλέον να πληρώνεις τους λογαριασμούς σου και να ρυθμίζεις έγκαιρα όλες τις υποχρεώσεις σου.

More

Κατανόηση μεταξύ συγκατοίκων

Η κατανόηση μεταξύ συγκατοίκων είναι ο βασικός παράγοντας που θα βοηθήσει να ξεπεράσετε τυχόν προβληματάκια που μπορεί να προκύψουν.

More

Πρώτη συνάντηση με τον υποψήφιο συγκάτοικο

Κατά την επιλογή του επόμενου συγκάτοικου σου πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που θα είναι σημαντικό κομμάτι στη ζωή σου έπειτα από την επιλογή σας να μείνετε μαζί.

More

Συμβουλές για εύρεση του κατάλληλου συγκάτοικου

Ωραία η συγκατοίκηση: Γνωρίζεις νέους ανθρώπους, κάνεις οικονομία τις δύσκολες εποχές που ζούμε, μπορείς να μοιράζεσαι ένα καλύτερο σπίτι, αλλά υπάρχουν και κάποια πράγματα τα οποία πρέπει να προσέξεις. Έχουμε ετοιμάσει μία λίστα. Αξίζει να τα διαβάσεις!

More

Συνέντευξη στο LIFO.gr [17.04.2013]

Αγγελίες μέσω Διαδικτύου: Τι πρέπει να προσέξετε!

More